Cum comand?

Comanda online

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Produsul va fi adaugat in Cosul meu (de cumparaturi). Din pagina Cosul meu aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile sau sa renuntati la unele produse din cos.

Pentru a vizualiza produsele din cosul de cumparaturi, urmati linkul "Cosul meu" din coltul din dreapta sus al siteului.

Pentru a trimite comanda, apasati butonul "Pasul urmator" din cosul de cumparaturi

Completati datele solicitate din pagina de trimitere comanda. Nu este necesar sa va creati un cont pentru a putea finaliza comanda.

Folositi campul Comentarii care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Pentru finalizarea comenzii este obligatoriu sa bifati Modalitatea de plata si faptul ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile comerciale ale magazinului (care trebuie citite in prealabil). Pasul final este clic pe butonul Trimite comanda.

Dupa trimiterea comenzii, veti fi sunat pentru confirmare de catre operatorii nostrii de vanzari.

 

Comanda telefonica sau e-mail

Comenzile se pot face si telefonic sau pe e-mail, la numerele si adresele specificate in pagina de contact.

In anumite situatii, in cazul comenzilor de valoare mare si al produselor care se aduc la comanda, se poate solicita plata unui avans.