Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu LED

Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu LED

Lampa portabila Xiaomi Yeelight LED, Alb
Pret: 149.00 lei
Disponibilitate: In stoc

Descriere Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu LED
Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu led ofera lumina ideala pentru munca, studiu, citire sau relaxare. Are reglari multiple pentru un iluminat optimizat.

Unul dintre nenumaratele avantaje ale LED-urilor este nivelul ridicat de personalizare. Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu led are temperatura si luminozitatea culorii reglabile; poti alege dintr-o gama larga de nuante de culoare (2700-6500K) si 5 nivele de luminozitate, ajustabile de la 20% la 100%, astfel incat vei avea intotdeauna cea mai potrivita iluminare, in functie de ora sau de activitate.

Capul Lampii de birou Xiaomi Yeelight cu led  este alcatuit din 60 de mini leduri (30 leduri cu lumina calda de si 30 leduri cu lumina rece) organizate strategic pentru a personaliza cel mai bine temperatura culorii preferate. Prin nenumarate experimente si studii de proiectare, organizarea speciala  a dispunerii ledurilor de lumina calda si rece a primit chiar si un brevet de inovatie ((Patent nr: 201720803686.7).

Conceputa pentru a face mai mult decat sa lumineze pur si simplu, Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu led este dotata cu optiuni si functionalitati utile: are incorporata o baterie de 2000 mAh, care asigura functionarea pe durata a 5 ore, incarcare cu micro port USB , panou de control cu touch. Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu led  poate fi incarcata de la laptop sau de la bateria externa pentru telefon.

Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu led integreaza un concept inovativ, functionalitate practica, un stil de design minimalist, frumusete si eleganta.

Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu led  are un brat cu linii armonioase, ca un gat de lebada, cu cap de lampa mai mare, care maximizeaza luminozitatea fara a umbri estetica. Flexibilitatea maxima, la 360 de grade, a bratului de iluminare, permite obtinerea unghiului perfect de iluminare, in orice situatie.

Echipat cu tehnologie de memorie metalica, bratul lampii va reveni fara efort la pozitiile preferate. Bratul metalic este acoperit cu un finisaj din silicon, care ofera un aspect  elegant si confortabil la atingere. Dincolo de flexibilitatea bratului, lampa detine un standard ABS de durabilitate, care isi  pastreaza rezistenta si calitatile initiale, chiar si dupa  mii de utilizari si incovoieri ale bratului.Capul Lampii de birou Xiaomi Yeelight cu led  este proiectat special pentru a dispersa lumina uniform, protejeaza ochii, reducand nivelul de lumina albastra care ajunge la nivelul ochiului.

Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu led este usor de transportat, in parc, la biblioteca si usor de depozitat.

Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu led are un aspect minimalist, elegant si rafinat care se potriveste in orice decor.

Chiar si un copil foloseste Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu led in mod  eficient si simplu, doar printr-o atingere a a panoului de control.
Specificatii Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu LED
Referinta MUE4078RT
Dimensiuni 337x351x150 mm
Greutate 650g
Pachetul Contine Lampa, Un Cablu USB 1m, Manual Utilizare
Putere 5W
Input 5V 1A
CRI (Color Rendering Index) 88
Color Temperature Range 2700-6500K
Altele Luminozitate 20% - 100%
Flux Luminos 260 Lumeni
Culoare Alb
Durata Utilizare 25000 Ore
REVIEW-URI (0) Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu LED
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Gadgeturi