Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere

Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere

Lampa portabila Xiaomi Yeelight Atmosphere
Pret: 249.00 lei
Disponibilitate: In stoc

Descriere Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere
Lampa Xiaomi LED Desk este conceputa special pentru a asigura confortul si a atenua oboseala ochilor, oferind o sursa stabila si uniforma de lumina, fara emisii de raze UV.

Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere este combinatia perfecta intre un design estetic simplu, dar de bun gust si o lampa de inalta performanta.

Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere  are un sistem simplu de reglare chiar in timp ce functioneaza, prin rotirea simpla, in sensul acelor de ceasornic sau in sens invers acelor de ceasornic. Are un sistem simplu si convenabil de incarcare, prin micro USB,poate functiona la intensitate maxima timp de pana la 6 ore, va emite lumina calda in modul On.

Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere este prevazuta cu Bluettoth, pentru a o putea conecat cu usurinta cu alte lampi, cu un comutator de control, pentru reglarea intensitatii luminoase-cea mai confortabila experienta pentru oricine doreste o atmosfera romantica si un concept smart home.

Lumina Lampii Xiaomi Yeelight Atmosphere imita lumina luminarii, insa cu ea tu esti absolut sigur ca nicio suflare sau adiere de vant nu iti va stinge flacara.

Atmosfera romantica cu Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere iti este asigurata pe parcursul intregii seri, dar poti selecta din cele cateva moduri de functionare din aplicatie, direct din smartphone.

Seteaza-i intensitatea luminii chiar din smartphone-ul tau si savureaza impreuna cu cei dragi o atmosfera de poveste.
Specificatii Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere
Referinta MUE4079RT
Greutate 430g
Dimensiuni 72×195mm
Conectivitate Bluetooth
Baterie 2100mAh + Micro USB(1.2m)
Putere 6.5W
Culoare Auriu
Altele Bluetooth: Da
Operating Temperature: -10℃ - +40℃
Temperatura culoare 1800K
Luminozitate: 0.3 - 13 lm (Pana La 20 M In Mediu Exterior)
REVIEW-URI (0) Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Gadgeturi