Supfire A2 Zoom USB led flashlight

Supfire A2 Zoom USB led flashlight

Lanternă Supfire A2, USB, ZOOM 950lm, 200m, negru
Pret: 89.00 lei
Disponibilitate: In stoc

Descriere Supfire A2 Zoom USB led flashlight
Lanternă Supfire A2, USB, ZOOM 950lm, 200m
Supfire A2 este o lanternă compactă, folosind LED-uri de înaltă calitate Cree XML2. Se potrivește într-un buzunar, rucsac, geantă sau chiar un plic și datorită rezistenței sale la stropire va funcționa în toate condițiile și în situații neprevăzute. Lanterna a fost realizată din aluminiu de aeronavă foarte rezistent, care se caracterizează prin rezistență ridicată la deteriorare și uzură.
Încărcare micro USB rapidă
Lanterna este alimentată de o baterie 18650 (inclusă). Bateria poate fi încărcată rapid folosind portul micro USB, deci nu trebuie să scoateți bateria de pe lanternă. Când utilizați lanterna, starea bateriei este indicată de lumina de fundal LED: culoarea verde înseamnă că nivelul bateriei este suficient; culoarea roșie indică faptul că bateria trebuie să fie încărcată.
Putere mare
Lanterna strălucește cu o luminozitate de 950 lumeni la 10 wați, oferă o lumină puternică și are o viață lungă, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea diodei frecvent. Lanterna are 5 moduri de iluminare. 3 moduri sunt utilizate pentru a controla luminozitatea (înaltă, medie, mică), iar celelalte două sunt folosite pentru a aprinde lumina stroboscopică sau SOS. Folosiți comutatorul lanternei pentru a comuta între moduri.
Caracteristici suplimentare
Lanterna Supfire A2 are capacitatea de a focaliza fasciculul prin extinderea capului lanternei, astfel încât putem vedea zona iluminată foarte precis. Bateria inteligentă va informa despre bateria scăzută și va întrerupe energia, dacă tensiunea bateriei este prea mică, ceea ce previne deteriorarea. Splashproof vă permite să utilizați lanterna în toate condițiile.
Specificatii Supfire A2 Zoom USB led flashlight
Specificații
Sursa de lumină: Diodă CREE XPE XML2 (U2)
Strălucire: 950 lumeni ZOOM
Putere:10 W
Material: 6061-T6 din care se produc aeronave 
Dimensiuni: 125 x 28 x 26 mm
Putere  1 x Li-Ion 18650 baterie cu protecție
Timpul de lucru 2,5 ore
Gama de iluminare: 100-200 m
Impermeabil: Rezistență la stropire
Moduri: puternic, mediu, slab, stroboscop, SOS
REVIEW-URI (0) Supfire A2 Zoom USB led flashlight
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Veioze si Lampi