Încărcător auto Baseus Dual USB cu cablu 3-in-1

Încărcător auto Baseus Dual USB cu cablu 3-in-1

Încărcător auto Baseus Dual USB 4.8A, cu afisaj digital, 24W, cu cablu 3 in 1, culoare negru-gri, cod TZCCBX-0G
Garantie: 24 luni
Pret: 49.00 lei
Disponibilitate: indisponibil momentan
Descriere Încărcător auto Baseus Dual USB cu cablu 3-in-1
Încărcătorul auto compact vă permite să încărcați două dispozitive în același timp, fără să vă faceți griji cu privire la viteza lentă de încărcare. Oferă încărcare rapidă cu 4.8A. Fabricat din aluminiu de înaltă calitate, este rezistent la zgârieturi și daune mecanice minore.
Două porturi USB
Încărcătorul are două porturi USB, care vă permit să încărcați simultan două dispozitive. Fiecare port suportă o încărcare de 2,4 A, chiar și atunci când două dispozitive sunt conectate în același timp.
Stabil chiar și pe un drum foarte accidentat
Încărcătorul se instalează perfect în port astfel încât să nu cadă atunci când conduceți pe drumuri accidentate sau în timpul frânării.
Utilizare sigură
Încărcătorul auto Baseus are o serie de protecție împotriva supratensiunii precum și împotriva scurtcircuitelor și supraîncălzirii. Datorită acestui fapt, puteți fi sigur de echipamentul dvs. în fiecare călătorie.
Display inteligent
Încărcătorul are un afișaj inteligent care arată câtă putere este încărcată în dispozitivele tale. De asemenea, monitorizează tensiunea bateriei, astfel încât să o puteți controla.
Cablu Baseus 3 in 1
Cablul de înaltă calitate vă permite să încărcați rapid și ușor trei dispozitive simultan - cu conectori USB de tip C, Lightning și Micro USB. Fiecare fir are o culoare diferită, ceea ce le face ușor de distins. Cablul suportă încărcarea cu un curent de până la 3 A (maxim 2 A pe fir), iar datorită compatibilității sale largi, este universal.
Capetele din aluminiu au o durabilitate ridicată, iar împletitura din nylon este rezistentă la deteriorare și abraziune și, de asemenea, previne încâlcirea cordonului. Legătura de cablu inclusă facilitează stocarea și organizarea cablului.
Compatibilitate largă
Cablul poate fi utilizat cu multe dispozitive cu interfață USB de tip C (de exemplu, Huwei, Xiaomi, Samsung etc.), Lightning (dispozitive marca Apple), Micro (de ex. OPPO, Meizu, Lenovo, One Plus, Xiaomi, Huawei).
 
Încărcător auto Baseus Dual USB cu cablu 3-in-1 în cutie
Specificații
Producător: Baseus
Cod produs: TZCCBX-0G
Intrare încărcător: 12-24 V
Ieșire încărcător: 5V / 4,8b
Dimensiunile încărcătorului: 34 x 59,5 mm
Greutatea încărcătorului: 28 g
Material de cablu: Aluminiu + Nylon
Curent de ieșire a cablului: max. 3 A
Mufe de cablu: USB face micro USB + USB-C + Lightning
Lungimea cablului: 1,2 m
 
REVIEW-URI (0) Încărcător auto Baseus Dual USB cu cablu 3-in-1
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Baseus