Singurul uscător de mâini care îndepărtează complet apa de pe mâini
Este cel mai rapid uscator de maini si, de asemenea, singurul igienic pentru ca Dyson Airblade curata aerul inainte de a-l sufla pe maini. Folosind cu 80% mai putin curent electric decat uscatoarele clasice, Dyson Airblade are costuri de folosire mult scazute.

Află mai multe despre uscătoarele de mâini Dyson.

Alte uscatoare de maini

uscator de maini clasic Sunt prea lente si au nevoie de pana la 44 de secunde ca sa usuce mainile. Asta se intampla din cauza motoarelor folosite care nu pot genera un flux de aer suficient de puternic pentru a indeparta eficient apa de pe maini. De asemenea, ele sunt neigienice pentru ca nu pot filtra bacteriile care sunt de obicei in aerul din toalete.

Uscatorul de maini Dyson Airblade™

uscator de maini dyson Uscatorul de maini Dyson Airblade™ are nevoie de doar 10 secunde pentru a indeparta complet apa de pe maini. Este cel mai rapid uscator datorita motorului digital Dyson. Un filtru HEPA curata aerul inainte de a-l trimite catre maini, ceea ce face din Airblade un produs igienic. Mai mult decat atat, pentru ca nu incalzeste aerul, foloseste cu pana la 80% mai putin curent electric decat alte uscatoare.Suna la +4031.432.61.40 sau completeaza formularul de mai jos.